Korumuotoilija Anni Kaita-ahon brändi

KARINA korut valmistetaan Vanhassa Raumassa sijaitsevalla työtilalla. Suunnittelun ja valmistuksen takana on korumuotoilija Anni Kaita-aho. Muotoilijaksi valmistumisen jälkeen (2016 , Savonia amk, Kuopio) Anni etsi työtilan Tampereelta kolmen muun muotoilijan kanssa ja he pystyttivät yhdessä pienen työhuoneen Tampereelle. Keväällä 2019 Annin verstas muutti Raumalle, jossa korut löytyvät Design shop Piilon valikoimasta, jonka takahuoneessa korut valmistetaan.

KARINA jewellery yrityksen Anni perusti helmikuussa 2017. Mallistot: Aurora 2017, Edge 2018, Bubble 2019. Korujen suunnittelussa Annia inspiroivat arkkitehtuurisuus, yksinkertaistaminen, perinteisen ja tuoreen korumuotoilun yhdistäminen sekä luontoaiheet. Tuotteissa yhdistyvät klassinen pohjoismainen korumuotoilu ja uusi muotoilu oivaltavalla tavalla. Uusin mallisto on nimeltään LACE. Inspiraatio pitsikorumallistoon syntyi, kun Anni muutti Tampereelta Raumalle. Kaupunki on tunnettu pitsiperinteestään ja pitsi aiheena kiehtoi Annia uuden malliston suunnittelussa. LACE-malliston koruissa pitsikuvo on kauniina kuviona hopiesen korun pinnassa. Tarkkaan katsoessa voi huomata, kuinka yksityiskohtaisia kuvioinnit koruissa ovat.

Tuotteet valmistetaan 925-hopeasta (sterling), ja hopeiset tuotteet on pitoisuusleimattu. Lisäksi löydät tuotteista KRN leiman, joka on tuotemerkin Tukesin hyväksymä nimileima (pienimmissä koruissa pelkkä pitoisuusleima). Tuotteet eivät sisällä nikkeliä.

KARINA- korujen valmistuksessa noudatetaan vastuullisuutta sekä läpinäkyvyyttä. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista joiden alkuperä tiedetään. Valukappaleet (tuotteiden rungot) tulevat Kouvolasta Kultataide- yritykseltä. Valuhopea on 80% kierrätettyä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Rauman pajalla valukappalesta sekä korunosista. Tuotteet pakataan KARINA-logolla varustettuihin ekorasioihin.

Jalometallisten korujen hyvä puoli on se, että tuotteet on helppo pitää kauniina puhdistamalla ja kiillottamalla sekä säilyttämällä tuotteita oikein. Jos koru kuitenkin tulee tiensä päähän eikä se ole enää korjattavissa (tai sitä ei haluta enää korjata), niin materiaali on aina uudelleen hyödynnettävissä.

Our services

Palvelumme

Our collections

KARINA mallistot

Karina jewellery on korumerkki, joka on valmistanut laadukkaita koruja vuodesta 2017. Löydät mallistostamme koruja niin arkeen kuin juhlakäyttöön.

Karina jewellery is established at 2017. Our vision is to make long lasting silver jewellery for you to be worn in every day life.

Kauppaan / Shop now

Jewellery repair and customization

Korjaus ja kustomointi

Korjaamme oman malliston koruja. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä tarvitsee tehdä, jotta korusi on taas kuin uusi. Voimme myös kustomoida mallistosta löytyvistä koruista sinulle uudenlaisen version.

We can repair the pieces from our own collection. If you have jewellery from our own collection that needs to be repaired please contact us.

Ota yhteyttä / Contact us

Collaborations

Yritysyhteistyöt

Palveluihimme kuuluu yrityslahjojen ja korumallistojen suunnittelu ja valmistus. Kuva: Uhana Design

We design and manufacture jewellery collections for companys. Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Ota yhteyttä / Contact us