Upcoming events


Perjantaina 15.11. klo 10–18* Lauantaina 16.11. klo 9–18* Sunnuntaina 17.11. klo 10–17* Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere)

Suomen Kädentaidot messut

Perjantaina 15.11. klo 10–18*
Lauantaina 16.11. klo 9–18*
Sunnuntaina 17.11. klo 10–17*
Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere)


Featured


RAUMALAINEN · 3.7.2019

Nuori korumuotoilija on toki onnellinen, jos joku löytää juuri hänen mallistoistaan sen oikean korun kannettavakseen. Korut tai kalvosinnapit hän näkee pitkäikäisenä valintana.
— Raumalainen 3.7.2019
raumalainen.jpg

KARINA in 365 days with Ida

Pictures: 365 days with Ida

“KARINA – suomalainen koruvalmistaja

Karinan hopeiset Bubble-sormukset ovat supersöpöt. Näitä saa neljässä eri koossa ja yhden, kahden ja kolmen sormuksen seteissä. Pidän oikeassa nimettömässä yleensä yksinkertaista kultaista sormusta ja nyt olen pitänyt näitä kolmea hopeista Bubble-sormusta sen kaverina. Tätä näpyttäessä mulla on toisessa kädessä kultainen sormus ja toisessa yksi hopeinen Bubble. Oon aina yhdistellyt kultaista ja hopeista surutta ja se toimii mun mielestä hyvin varsinkin kun korut ovat ohkaisia ja siroja.

Karinan Bar-korvikset on nekin ihanan yksinkertaiset ja tykkään myös Pride-kampanjaan kuuluvista keramiikkaa ja hopeaa yhdistävistä Kaari-korviksista.”


KARINA in DOT magazine editorial pictures

Location: Näsilinna, Tampere

Model: Aregash Forsgren

Pics: Laura Happo Photography


Style: Merja Häikiö

Muah:Tiina Toratti Keidas by Lumo

Näsilinna toimi DOT-lehden nro 6 muotikuvasarjan kuvauspaikkana. Yli satavuotiaan palatsin runsas värimaailma ja kauniit yksityiskohdat kävivät saumattomasti yhteen tamperelaisten suunnittelijoiden syksyn malliston tuotteiden kanssa.
DOT-lehden sähköinen versio www.designontampere.com/dot-lehti

 

Designer Anni Lehtonen in DOT-magazine

6th Edition (Published August 2018)

“Talk over a cup fo coffee - Jewellery designers and professional identity “ (Pages 32-33)

 
 

KARINA featured in Cosmopolitan magazine

Edition July 2018

"KARINA jewellery have a spirit of classic finnish jewellery design. From the collection you can also find products also with smaller budget. Superpower: Rings that combine simple design with rough surface"

  "Anni Lehtosen Karina-koruissa on klassista suomalaisen korumuotoilun henkeä. Mallistosta voi tehdä löytöjä myös pienellä budjetilla. Supervoima: sormukset, joissa yksinkertaisuus kohtaa rouhean pinnan".

cosmopolitanfinland
 

KARINA in TRE journal

tre journal.JPG
 

KARINA featured in lauraeveliina.com Blog

 "Five new classics in Finnish fashion"

lauraeveliina.JPG
  

Member of: